CV

Resume

28 år, spiller Xbox og har en passion for alt der har med teknologi at gøre. Læser dagligt IT-nyheder og bruger fritiden på at holde mig up to date med de nyeste teknologier.

For ca. 5 år siden fik jeg et job i en mindre virksomhed, hvor jeg skulle arbejde med WordPress og har i dag beskæftiget mig med så mange aspekter af WordPress, at jeg kan svare på spørgsmål herom i søvne.

Udover almindelige hjemmesider med kalendere, bookingsystemer og integreret shop-system (WooCommerce), har jeg også brugt WordPress til at udvikle app-løsninger og jeg har selv udviklet et plugin til WordPress (ACF-VC), der benyttes på mere end 2.000 sider.

Jeg har samtidig lavet mere end 50 videovejledninger og forestået telefonsupport til kunder, der selv ønskede at vedligeholde deres sites.

Jeg ved, hvor vigtigt et godt, responsivt og brugervenligt design er og hvor meget det betyder for kunden at siden visuelt afspejler dem. Derfor har meget af arbejdet bestået af at skrive eller tilpasse php, html og CSS.

Som person er jeg engageret, struktureret, lærenem og nysgerrig. Min brede erfaring med HTML5, CSS3 og JavaScript tror jeg vil kunne bidrage positivt til jeres virksomhed og håber meget, at I har lyst til at byde på en kop kaffe, hvor jeg kan præsentere mig selv og noget af mit arbejde IRL.

Erhvervserfaring

Nordic Custom Made

Web-udvikler – feb. 2019 –

Nordic Custom Made ApS

Web-udvikler – okt. 2016 – sep. 2018

I min ansættelse hos Nordic Custom Made, har jeg arbejdet med større og mindre hjemmesider/webshops. Implementering og udvikling af funktioner, udvikling af pluging, foretaget løbene opdateringer og vedligehold.

Visue & Sekretariatet

Web-udvikler – sep. 2013 – okt. 2016

Arbejdet med udarbejdelse af hjemmesider og webshops, ydet kundesupport, foretaget løbene opdateringer og vedligehold, sat nyhedsbreve op i forskellige systemer vedligeholdt, lavet SEO-arbejde og sikret mobil-integration, udarbejdet videovejledninger mm.

OK Plus Bjerge

Service-medarbejder – 2006-2009

Har passet kassen, fyldt på hylder, ordnet lager mm.

Kurser og uddannelse

Avanceret WordPress

Kursus – 2014

Kursus med Brian Brandt, WPDK.dk

Web-integrator

Uddannelse – 2010-2012

Roskilde Tekniske Skole

IT-supporter, grundforløb

Uddannelse – 2008-2009

Selandia CEU

10. Klasse

Uddannelse – 2007-2008

Høng Skole

kompetencer

  • HTML & CSS
  • PHP & MySQL
  • JavaScript & jQuery
  • WordPress
  • WooCommerce
  • WordPress MultiLingual
  • Grundlæggende SEO
  • MailPoet & MailChimp
  • Sociale medier
  • Podio